ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Надзвичайно тонкі млинці на окропі за 30 хвилин: покроковий рецепт

Рецепти 11:52 - 21 лютого 2022

Спробуйте приготувати млинці на окропі лише за 30 хвилин

Надзвичайно тонкі млинці на окропі за 30 хвилин: покроковий рецепт

Рецепт млинців/Фото: Рexels

Млинці - ідеальна страва, адже їх можна поєднати із різними начинками. Якщо у домі залишилося зовсім мало молока, можна використати окріп. Млинці вийдуть не менш ніжними, тонкими та повітряними. Пропонуємо ознайомитися із рецептом млинців на окропі.

Читайте також: рецепт млинцевого торта з грибами

Інгредієнти:

  • борошно – 250 г
  • цукор – 2 ст. л.
  • сіль - 1 ч. л.
  • молоко - 1-2 ст. л. (можна замінити сухим)
  • рафінована рослинна олія – 4 ст. л.
  • окріп – 300 мл
  • яйця курячі – 4 шт.
  • вершкове масло для змащування сковороди та млинців

Спосіб приготування

  1. У великій глибокі мисці змішайте яйця, сіль, цукор.
  2. Молоко трохи підігрійте. Додайте порціями борошно і добре перемішайте із молоком.
  3. Влийте в тісто, ретельно помішуючи, окріп. Температура води має бути близько 95°C. Добре перемішайте все до однорідності.
  4. Додайте по ложці олії і знову перемішайте. Тісто має бути рідшим, ніж для звичайних млинців.
  5. Сковорідку змастіть маслом, нагрійте на великому вогні та починайте випікати млинці, виливаючи тісто на сковороду. Смажте їх приблизно по 20-30 секунд на кожному боці. Якщо тісто занадто густе, можна додати трохи окропу.

Раніше ми писали, як приготувати золотисті млинці. Щоб млинці вийшли рум'яними, варто додати цей інгредієнт у тісто.

Джерело: МЕТА

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин