Надзвичайно тонкі млинці на окропі за 30 хвилин: покроковий рецепт
Спробуйте приготувати млинці на окропі лише за 30 хвилин

Рецепт млинців/Фото: Рexels
Млинці - ідеальна страва, адже їх можна поєднати із різними начинками. Якщо у домі залишилося зовсім мало молока, можна використати окріп. Млинці вийдуть не менш ніжними, тонкими та повітряними. Пропонуємо ознайомитися із рецептом млинців на окропі.
Читайте також: рецепт млинцевого торта з грибами
Інгредієнти:
- борошно – 250 г
- цукор – 2 ст. л.
- сіль - 1 ч. л.
- молоко - 1-2 ст. л. (можна замінити сухим)
- рафінована рослинна олія – 4 ст. л.
- окріп – 300 мл
- яйця курячі – 4 шт.
- вершкове масло для змащування сковороди та млинців
Спосіб приготування
- У великій глибокі мисці змішайте яйця, сіль, цукор.
- Молоко трохи підігрійте. Додайте порціями борошно і добре перемішайте із молоком.
- Влийте в тісто, ретельно помішуючи, окріп. Температура води має бути близько 95°C. Добре перемішайте все до однорідності.
- Додайте по ложці олії і знову перемішайте. Тісто має бути рідшим, ніж для звичайних млинців.
- Сковорідку змастіть маслом, нагрійте на великому вогні та починайте випікати млинці, виливаючи тісто на сковороду. Смажте їх приблизно по 20-30 секунд на кожному боці. Якщо тісто занадто густе, можна додати трохи окропу.
Раніше ми писали, як приготувати золотисті млинці. Щоб млинці вийшли рум'яними, варто додати цей інгредієнт у тісто.
Джерело:
МЕТА
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні