Урізноманітнимо меню на Великдень: рецепт лаваша з червоною рибою
Закуска дуже швидко готується, тому почати готувати можна просто перед приходом гостей

Фото: Freepik
Меню на Великдень традиційно включає великодню випічку, фарбовані яйця та м'ясні страви, такі як крученики та інші.
Але навіщо обмежувати себе виключно “правильними” частуваннями, коли можна подати ще й щось вишукане.
Рецепт лаваша з червоною рибою саме з таких.
Інгредієнти
- Лаваш - 1 шт
- Вершковий сир - 200 г
- Філе лосося - 200 г
- Зелень - за смаком
- Лимон - 1 шт
Як готувати
- Наріжте філе рибки на тонкі шматочки, можна поздовжньо.
- Змішайте з сиром і рубаною зеленню. Вибирайте її залежно від своїх уподобань. Рекомендуємо петрушку з кропом.
- Із плода лимона видавіть сік, яким потім рясно полийте начинку.
- Нанесіть на лаваш рівномірний шар начинки, загорніть і оберніть якомога щільніше харчовою плівкою.
- Відправте в холодильник. Через 20 хвилин нарізуйте на рівні шматочки та подавайте гостям.
До речі, раніше ми розповідали, що робити із залишками пасок.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні