ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Урізноманітнимо меню на Великдень: рецепт лаваша з червоною рибою

Рецепти 13:00 - 05 квітня 2025

Закуска дуже швидко готується, тому почати готувати можна просто перед приходом гостей

Фото: Freepik

Фото: Freepik

Меню на Великдень традиційно включає великодню випічку, фарбовані яйця та м'ясні страви, такі як крученики та інші.

Але навіщо обмежувати себе виключно “правильними” частуваннями, коли можна подати ще й щось вишукане.

Рецепт лаваша з червоною рибою саме з таких.

Інгредієнти

  • Лаваш - 1 шт
  • Вершковий сир - 200 г
  • Філе лосося - 200 г
  • Зелень - за смаком
  • Лимон - 1 шт

Як готувати

  1. Наріжте філе рибки на тонкі шматочки, можна поздовжньо.
  2. Змішайте з сиром і рубаною зеленню. Вибирайте її залежно від своїх уподобань. Рекомендуємо петрушку з кропом.
  3. Із плода лимона видавіть сік, яким потім рясно полийте начинку.
  4. Нанесіть на лаваш рівномірний шар начинки, загорніть і оберніть якомога щільніше харчовою плівкою.
  5. Відправте в холодильник. Через 20 хвилин нарізуйте на рівні шматочки та подавайте гостям.

До речі, раніше ми розповідали, що робити із залишками пасок.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин