Традиційний осінній десерт: рецепт гарбузового пирога з карамеллю, згущеним молоком та вершками
Вам знадобиться лише декілька інгредієнтів

Покроковий рецепт гарбузового пирога з карамеллю, згущеним молоком та збитими вершками/Фото: Pexels
Традиційний осінній десерт з гарбуза, який легко приготувати. Його радять подавати разом з гарячими напоями.
Гарбузовий пиріг з карамеллю, згущеним молоком та збитими вершками: інгредієнти
Для пирога
- Суміш для кексів — 425 г
- Яйця — 1 шт
- Гарбузове пюре — 425 г
- Мелена кориця — 1 ч.л
- Мелений мускатний горіх — 1/2 ч.л
Для глазурі
- Карамель — 340 г
- Згущене молоко — 340 г
- Сіль 1/2 ч.л
Для топінгу
- Вершки 35% — 3 склянки
Як приготувати гарбузовий пиріг з карамеллю, згущеним молоком та збитими вершками
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть форму для випікання вершковим маслом.
- Змішайте суміш для кексів, яйце, гарбузове пюре, корицю та мускатний горіх.
- Викладіть у форму та випікайте 25-30 хвилин.
- Залиште пиріг охолонути на одну годину. Проткніть отвори дерев'яною паличкою по всій поверхні.
- Змішайте карамель, згущене молоко та сіль. Вилийте на пиріг та поставте його в холодильник на 2 години.
- Збийте міксером вершки та викладіть крем на пиріг.
- Наріжте та подавайте з гарячими напоями. Смачного!
Раніше ми писали рецепт домашньої настоянки на осінь.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні