Прикраса святкового столу: печінковий торт із секретним інгредієнтом
Оригінальний рецепт смачного печінкового торта

Печінковий торт із секретним інгредієнтом/Фото: sabrina
Беріть на замітку цей рецепт печінкового торта з грибами, адже він зможе прикрасити ваш великодній стіл і здивує своїм насиченим смаком. До того ж до начинки додаються плавлені сирки, що надає ніжності страві.
Інгредієнти:
- печінка куряча 500 г
- молоко 250 мл
- борошно 3 ст. л з гіркою
- яйця 2 шт.
- олія 3 ст. л
- спеції
Для начинки:
- 2 плавлених сирки
- морква
- цибуля
- печериці 250 г
- майонез
Відправте в глибоку миску печінку, яйця, борошно, спеції, олію та збийте все блендером до однорідної маси.
Обсмажте млинці на середньому вогні з обох боків.
Печериці та цибулю очистіть і наріжте на кубики. Моркву натріть на дрібній тертці.
На розігрітій сковороді з рослинною олією обсмажте овочі та гриби, остудіть, додайте натерті сирки і майонез.
На кожен млинець відправте начинку і так до закінчення інгредієнтів.
Верх торта змастіть майонезом, посипте натертим яйцем, прикрасьте зеленню і слайсами обсмажених грибів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!