Українська кухня: ароматні налисники із сиром та родзинками у духовці
Здивуйте свою рідню оригінальним та неймовірно смачним десертом

Рецепт запечених налисників із сиром та родзинками/Фото: pixabay
Ніжні налисники стануть ідеальним сніданком. Якщо приготувати цей десерт у духовці, млинці вийдуть дуже повітряними та ароматними.
Запечені налисники із сиром та родзинками: інгредієнти
Для млинців
- борошно - 150 г
- молоко - 400 мл
- масло вершкове - 50 г
- яйця - 3 шт.
- цукор - 3 ст. л.
- сіль - 1/3 ч. л.
Для начинки
- сир домашній - 300 г
- цукор - 2 ст. л.
- яйця - 1 шт.
- апельсин, цедра - 20 г
- родзинки - 100 г
- ванільний екстракт - 1/2 ч. л.
Для соусу
- сметана 30% - 300 г
- цукор - 2 ст. л.
- яйця - 1 шт.
Спосіб приготування
- Яйця потрібно змішати з борошном і цукром, поступово додати молоко, потім розтоплене масло, цедру та сіль. Все ретельно перемішати.
- Тісто має відпочити 15-30 хвилин.
- Смажити млинці на розігрітій сковороді.
- Для начинки змішати всі інгредієнти в мисці. Для соусу також змішати всі інгредієнти до однорідності.
- У кожен млинець загорнути 1,5-2 ст. л. начинки та згорнути рулет. Викласти у форму, застелену пергаментом.
- Зверху вилити соус і запікати у розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати гарбузові млинці. Вони чудово поєднуються з медом або кленовим сиропом.
Джерело:
shuba.life
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні