ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Українська кухня: ароматні налисники із сиром та родзинками у духовці

Рецепти 09:40 - 12 листопада 2022

Здивуйте свою рідню оригінальним та неймовірно смачним десертом

Українська кухня: ароматні налисники із сиром та родзинками у духовці

Рецепт запечених налисників із сиром та родзинками/Фото: pixabay

Ніжні налисники стануть ідеальним сніданком. Якщо приготувати цей десерт у духовці, млинці вийдуть дуже повітряними та ароматними.

Запечені налисники із сиром та родзинками: інгредієнти

Для млинців

  • борошно - 150 г
  • молоко - 400 мл
  • масло вершкове - 50 г
  • яйця - 3 шт.
  • цукор - 3 ст. л.
  • сіль - 1/3 ч. л.

Для начинки

  • сир домашній - 300 г
  • цукор - 2 ст. л.
  • яйця - 1 шт.
  • апельсин, цедра - 20 г
  • родзинки - 100 г
  • ванільний екстракт - 1/2 ч. л.

Для соусу

  • сметана 30% - 300 г
  • цукор - 2 ст. л.
  • яйця - 1 шт.

Спосіб приготування

  1. Яйця потрібно змішати з борошном і цукром, поступово додати молоко, потім розтоплене масло, цедру та сіль. Все ретельно перемішати.
  2. Тісто має відпочити 15-30 хвилин.
  3. Смажити млинці на розігрітій сковороді.
  4. Для начинки змішати всі інгредієнти в мисці. Для соусу також змішати всі інгредієнти до однорідності.
  5. У кожен млинець загорнути 1,5-2 ст. л. начинки та згорнути рулет. Викласти у форму, застелену пергаментом.
  6. Зверху вилити соус і запікати у розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати гарбузові млинці. Вони чудово поєднуються з медом або кленовим сиропом.

Джерело: shuba.life

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин