Суп-гуляш: рецепт традиційної угорської страви
Ділимося рецептом наваристого ситного супу

Рецепт угорського супу-гуляшу/Фото: скріншот
Угорський суп-гуляш – це дивовижна страва. Цей наваристий суп одночасно є і першою, і другою стравою.
Цей ситний суп готується з використанням великої кількості овочів та кількох видів м'яса. Приготуйте цей суп за нашим рецептом і ваші гості будуть у захваті від кулінарних здібностей.
Рецепт угорського супу-гуляшу: основні інгредієнти
- Свинина 700 — гр;
- Помідори 4 — шт;
- Болгарський перець — 2 шт;
- Морква — 1 шт;
- Цибуля — 1 шт;
- Томатна паста — 60 гр;
- Соняшникова олія — 50 мл;
- Картопля — 1 кг;
- Сіль, коріандр, паприка, часник — за смаком;
- Лавровий лист — 3-4 шт;
- Перець чорний мелений — за смаком;
- Вода — 2 літри.
Спосіб приготування угорського супу-гуляшу:
- У глибоку каструлю налийте олію і обсмажте м'ясо нарізане кубиками 10-15 хвилин.
- Коли м'ясо майже повністю приготується, додайте в каструлю нарізану кільцями моркву. Через 5 хвилин після моркви додайте в каструлю нарізану цибулю і смажте ще 3-4 хвилини.
- Додайте в каструлю болгарський перець, перемішайте та смажте ще 5 хвилин.
- Через 5-6 хвилин, коли овочі будуть майже готові, посоліть суп та додайте мелений перець.
- Додайте в каструлю томатну пасту, паприку, чорний перець, лавровий лист, коріанд.
- Залийте воду настільки, щоб вона трохи покрила м'ясо з овочами та додайте після закипання картопля.
- Коли картопля звариться, додайте в суп помідори нарізані кубиками, часник та гострий перець. Накрийте кришкою каструлю і варіть суп ще 5-7 хвилин.
- Готовий суп-гуляш подавайте з грінками та зеленню.
Ароматна картопля в грибній підливці не залишить байдужим нікого. Пропонуємо порадувати своїх близьких смачною стравою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні