Страва з доступних та недорогих інгредієнтів: готуємо осінній вітамінний салат
Цей корисний і смачний салат поєднує у собі всі осінні овочі

Готуємо салат із сезонних овочів: рецепт вітамінної страви/Фото: Unsplash
Влітку сезон вітамінів та стиглих плодів не закінчується. Восени дозріває багато овочів, які дуже корисні здоров'ю. Ділимося рецептом вітамінного салату із сезонних овочів.
До складу цього салату входять інгредієнти, які є у кожному холодильнику, тому цю страву легко та просто готувати. Страва недорога, і продукти до неї можна знайти у будь-якому магазині чи ринку. Цей корисний салат підійде до повсякденного вживання і на святковий стіл як легка закуска.
Рецепт осіннього вітамінного салату: основні інгредієнти
- морква – 1 шт;
- кукурудза – 1 банк;
- буряк – 1 шт;
- салат зелений – за смаком;
- кріп – за смаком;
- олія оливкова – 1 ст. л;
- сік лимонний – 1 ст. л;
- соус соєвий – 1 ст. л;
- перець чорний мелений – за смаком.
Спосіб приготування осіннього вітамінного салату:
- Буряк і моркву наріжте соломкою та приготуйте на пароварці до м'якості. Також можна використовувати варені овочі, але в пареному вигляді вони збережуть більше вітамінів.
- Дрібно наріжте кріп та салат.
- Після того, як буряк і морква охолонуть, змішайте їх з іншими інгредієнтами.
- В окремому посуді змішайте оливкову олію, соєвий соус, чорний мелений перець.
- Заправте салат соусом і полийте зверху лимонним соком.
- Страву після цього можна подавати до столу.
Раніше ми ділилися рецептом угорського супу-гуляшу. Ця ситна страва готується з використанням великої кількості овочів та кількох видів м'яса.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!