Несподіваний варіант для закуски: рецепт фаршированої цибулі
Така цибуля підходить до м’ясних страв, як гарнір замість картоплі

Рецепт фаршированої цибулі / Фото: скріншот з відео
Фарширована червона цибуля — це несподіваний та легки варіант для закуски або гарнір, що підходить до м’ясних страв замість картоплі. Приготуйте таку цибулю на обід або вечерю, і успіх гарантовано!
Фарширована цибуля: інгредієнти
- Цибуля червона ріпчаста – 4 шт
- Часник – 2 зубчики
- Перець солодкий – 1/4 шт
- Твердий сир – 80 г
- Сухарі – 100 г
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Олія соняшникова – 40 мл
- Зелень – за смаком
Спосіб приготування фаршированої цибулі:
- Цибулю очистіть. Зріжте "кришечку" — верхню чверть цибулі. Ложкою обережно видаліть середину в кожній цибулині так, щоб залишилася щільна, у 3-4 шари, цибулева чашечка. Посоліть і поперчіть їх і натріть олією.
- М’якоть цибулі, перець і часник подрібніть. Додайте дрібно нарізану зелень, тертий сир, сухарі, посоліть, поперчіть і перемішайте.
- Цією масою наповніть цибулеві чашечки і посипте сиром.
- Побризкайте їх олією і запікайте при температурі 180°C 30-40 хвилин до рум’яності.
Примітка: за бажання, до овочевої маси можна додали ваш улюблений фарш і тоді страва стане більш ситною.
Ніжні та повітряні оладки можуть стати чудовим сніданком. Готувати цю страву доволі легко, а з інгредієнтів знадобляться продукти, які точно є в кожного на кухні. Дізнайтеся, як приготувати оладки з цибулі-порею, які сподобаються всім.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні