Корисніші та смачніші ніж м'ясні: рецепт рибних котлет з начинкою
Рибні котлети з яєчною начинкою виходять дуже смачними та ситними

Готуємо рибні котлети з начинкою/Фото: скріншот
Риба є дуже корисним продуктом, адже в ній міститься багато вітамінів та мікроелементів, які сприятливо впливають на організм. Пропонуємо приготувати смачні та корисні рибні котлети, які урізноманітнять ваш раціон.
Котлети, приготовані за цим рецептом, виходять дуже смачними та ситними. У складі є безліч корисних мікроелементів, які необхідні нашому організму.
Усі види риби корисні здоров'ю. Тому для цього рецепту ви можете обрати будь-яку морську рибу.
Рецепт рибних котлет із начинкою: основні інгредієнти
- рибне філе – 500 г;
- свіже сало – 50 г;
- яйця – 4 шт;
- цибуля – 2шт;
- булка без скоринки – 2 шматки;
- мелені сухарі – 2 ст. л;
- часник – 1 зубок;
- чорний мелений перець – за смаком;
- мускатний горіх – за смаком;
- рослинна олія – для смаження.
Спосіб приготування рибних котлет із начинкою:
- Рибу перекрутіть на м'ясорубці разом із булкою та салом.
- Посоліть і поперчіть фарш і додайте до нього куряче яйце, мускатний горіх і часник.
- Три яйця зваріть круто і наріжте кубиками.
- Цибулю наріжте кубиками і обсмажте на олії. Змішайте смажену цибулю з вареними яйцями, перемішайте
- Мокрими руками з фаршу сформуйте кульку і притисніть її долонею, щоб вона стала плоскою. У центрі зробіть поглиблення, покладіть туди трохи начинки із цибулі та яєць.
- З'єднайте краї, щоб вийшла котлета. Обваляйте їй у сухарях.
- На сковороді розігрійте олію: підсмажте котлети до повної готовності на невеликому вогні.
Раніше ми ділилися рецептом ковбаси у банці, відомої у Польщі як kiełbasa w słoikach. Її роблять зі свинини, але м'ясо можна замінити курячим чи яловичим.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!