Страва з карпатським колоритом: готуємо салат зі смаженої картоплі
Для приготування вам знадобиться 9 інгредієнтів, які є в кожному будинку

Рецепт картопляного салату/Фото: Pinterest
Картопляний салат по-карпатськи можна приготувати будь-коли. Страву краще подавати як гарнір до м'яса, або закуску.
Картопляний салат по-карпатськи: інгредієнти
- Картопля — 4 шт
- Томати — 2 шт
- Солодкий перець — 2 шт
- Ріпчаста цибуля — 1 шт
- Морква — 1 шт
- Лимонний сік — 20 мл
- Сіль, мелений чорний перець — за смаком
Як приготувати картопляний салат по-карпатськи
- Помийте та наріжте соломкою картоплю й моркву. Посмажте картоплю на сковорідці з олією. Після приготування викладіть її на паперовий рушник.
- Обсмажте моркву 5 хвилин та викладіть на рушник.
- Помийте овочі. Видаліть серцевину з перців та наріжте м'якоть соломкою.
- Скибочками наріжте томати.
- Перемішайте всі інгредієнти. Додайте лимонний сік, сіль та перець.
Смачний салат з карпатським колоритом готовий. Смачного!
Раніше ми писали три рецепти смачного олів'є. Без цієї страви не обходиться жодне свято.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні