ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Страва з карпатським колоритом: готуємо салат зі смаженої картоплі

Рецепти 11:56 - 16 грудня 2022

Для приготування вам знадобиться 9 інгредієнтів, які є в кожному будинку

Страва з карпатським колоритом: готуємо салат зі смаженої картоплі

Рецепт картопляного салату/Фото: Pinterest

Картопляний салат по-карпатськи можна приготувати будь-коли. Страву краще подавати як гарнір до м'яса, або закуску.

Картопляний салат по-карпатськи: інгредієнти

  • Картопля — 4 шт
  • Томати — 2 шт
  • Солодкий перець — 2 шт
  • Ріпчаста цибуля — 1 шт
  • Морква — 1 шт
  • Лимонний сік — 20 мл
  • Сіль, мелений чорний перець — за смаком

Як приготувати картопляний салат по-карпатськи

  1. Помийте та наріжте соломкою картоплю й моркву. Посмажте картоплю на сковорідці з олією. Після приготування викладіть її на паперовий рушник.
  2. Обсмажте моркву 5 хвилин та викладіть на рушник.
  3. Помийте овочі. Видаліть серцевину з перців та наріжте м'якоть соломкою.
  4. Скибочками наріжте томати.
  5. Перемішайте всі інгредієнти. Додайте лимонний сік, сіль та перець.

Смачний салат з карпатським колоритом готовий. Смачного!

Раніше ми писали три рецепти смачного олів'є. Без цієї страви не обходиться жодне свято.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин