ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Глінтвейн в мультиварці: простий рецепт святкового напою

Рецепти 18:55 - 23 грудня 2022

Цей зігріваючий напій давно користується популярністю в європейських країнах і чудово підходить до зимових свят

Глінтвейн

Глінтвейн ідеально підходить до зимових свят / Фото: Freepik

Глінтвейн - це алкогольний напій, який зазвичай готують із червоного вина з додаванням різних спецій. Його прийнято подавати гарячим або теплим.

Це традиційний напій взимку, особливо на Різдво. Особливо він популярний у Європі, де глінтвейном пригощають на різдвяних ярмарках, наприклад, у Німеччині.

Сьогодні пропонуємо вам простий рецепт глінтвейну з яблучним сидром, медом і корицею.

Інгредієнти

  • Червоне вино - 750 мл
  • Яблучний сидр - 2 чашки
  • Мед - 1/4 склянки
  • Цедра і сік апельсина
  • Гвоздика - 5 цілих шт
  • Кардамон - 4 зелених стручки
  • Кориця - 2 палички
  • Аніс - 1 шт
  • Бренді - 1/4 склянки

Покроковий рецепт

  1. Влийте в чашу вино, сидр, апельсиновий сік і мед. Зверху додайте цедру. Найкраще використовувати ємність об'ємом 3 літри. Перемішайте всі складові.
  2. Додайте до них гвоздику, кардамон, аніс, корицю і поставте на вогонь. Готувати напій потрібно приблизно 30-60 хвилин. Це залежить від моделі вашої мультиварки. Після цього влийте в чашу бренді та перемішайте.
  3. Глінтвейн у мультиварці готовий. Можете розлити його по склянках і прикрасити паличкою кориці. Зберегти вино теплим допоможе режим підігріву. Через брак такого, просто перемикайтеся між високим і низьким режимами.

Підбадьоритися взимку допоможе унікальний кавовий напій-десерт. У його основі - згущене молоко.

Джерело: Nashamama

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин