Оригінальна м'ясна страва: рецепт курячих гомілок у кавовому маринаді
Ви з легкістю зможете здивувати свою родину

Покроковий рецепт курячих гомілок у кавовому маринаді/Фото: Pinterest
Курячі гомілки у кавовому маринаді зачарують вас своїм неймовірним ароматом. Для приготування вам знадобиться лише декілька інгредієнтів.
Курячі гомілки у кавовому маринаді: інгредієнти
- Курячі гомілки — 8 шт
- Розчинна кава — 20 г
- Вода — 400 мл
- Сіль — 50 г
- Цукор — 50 г
- Зубчики часнику — 3 шт
- Мелена кориця — 5 г
- Чорний мелений перець — за смаком
Як приготувати курячі гомілки у кавовому маринаді
- Розчиніть каву у теплій воді. Додайте сіль, цукор та добре перемішайте. Очистьте та подрібніть часник. Покладіть його у каву разом з перцем та корицею.
- Промийте гомілки та покладіть у кавовий маринад на 3-4 години. Тримайте м'ясо у холодильнику.
- Розігрійте духовку до 200 градусів та викладіть гомілки на решітку. Готуйте по 10 хвилин з кожного боку.
- Подавайте готову страву з соусом та зеленню.
Проста та смачна м'ясна страва готова. Смачного!
Раніше ми писали рецепт королівського паштету у духовці. Закуска з м'ясного асорті зможе прикрасити ваш святковий стіл.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні