Швидка страва до новорічного столу: готуємо рибні котлети у томатному соусі
Коли до свят залишаються лічені години, пропонуємо приготувати страву, яка не потребує багато часу та зусиль

Рецепт рибних котлет у томатному соусі/Фото: pixabay
Навіть якщо ви вже сформували святкове меню, пропонуємо рецепт страви, яку можна приготувати на наступний день після застілля. Вона не потребує багато часу та зусиль, а необхідні інгредієнти можна знайти за доступною ціною. Читайте, як приготувати рибні котлети у томатному соусі.
Інгредієнти
- риба - 600 г
- крохмаль кукурудзяний - 2 ст. л.
- сметана - 2 ст. л.
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- паста томатна - 2 ст. л.
- морква - 1 шт.
- вода - 300 мл
- панірувальні сухарі - 40 г
- сіль - за смаком
- перець чорний мелений - за смаком
Спосіб приготування
- Усі овочі ретельно очистіть та помийте. Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте дрібними кубиками.
- Філе риби помийте і подрібніть в блендері або через м'ясорубку. Змішайте з крохмалем, сметаною, цибулею і морквою. Додайте спеції.
- Мокрими руками сформуйте невеликі котлети, а потім обваляйте їх у панірувальних сухарях.
- Смажити потрібно з двох боків на середньому вогні по 5 хвилин на розігрітій з олією сковороді.
- Змішайте томатну пасту з водою і залийте сумішшю котлети прямо на сковороді, тушкуйте ще 5-10 хвилин під кришкою та одразу подавайте до столу. Смачного!
Раніше ми писали, як приготувати котлети з сиром і помідорами. Вони стануть вашою улюбленою м'ясною стравою.
Джерело:
shuba.life
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні