ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Швидка страва до новорічного столу: готуємо рибні котлети у томатному соусі

Рецепти 11:35 - 31 грудня 2022

Коли до свят залишаються лічені години, пропонуємо приготувати страву, яка не потребує багато часу та зусиль

Швидка страва до новорічного столу: готуємо рибні котлети у томатному соусі

Рецепт рибних котлет у томатному соусі/Фото: pixabay

Навіть якщо ви вже сформували святкове меню, пропонуємо рецепт страви, яку можна приготувати на наступний день після застілля. Вона не потребує багато часу та зусиль, а необхідні інгредієнти можна знайти за доступною ціною. Читайте, як приготувати рибні котлети у томатному соусі.

Інгредієнти

  • риба - 600 г
  • крохмаль кукурудзяний - 2 ст. л.
  • сметана - 2 ст. л.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • паста томатна - 2 ст. л.
  • морква - 1 шт.
  • вода - 300 мл
  • панірувальні сухарі - 40 г
  • сіль - за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком

Спосіб приготування

  1. Усі овочі ретельно очистіть та помийте. Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте дрібними кубиками.
  2. Філе риби помийте і подрібніть в блендері або через м'ясорубку. Змішайте з крохмалем, сметаною, цибулею і морквою. Додайте спеції.
  3. Мокрими руками сформуйте невеликі котлети, а потім обваляйте їх у панірувальних сухарях.
  4. Смажити потрібно з двох боків на середньому вогні по 5 хвилин на розігрітій з олією сковороді.
  5. Змішайте томатну пасту з водою і залийте сумішшю котлети прямо на сковороді, тушкуйте ще 5-10 хвилин під кришкою та одразу подавайте до столу. Смачного!

Раніше ми писали, як приготувати котлети з сиром і помідорами. Вони стануть вашою улюбленою м'ясною стравою.

Джерело: shuba.life

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин