М'який всередині та хрумкий зовні: готуємо картопляний рулет з тунцем
Цю страву можна приготувати за день до подачі на стіл

Рецепт картопляного рулету з тунцем/Фото: Pinterest
Картопляний рулет з тунцем — це страва, яка може бути основною або ж закускою. Його можна подавати на стіл як гарячим, так і холодним. Вас здивує легкість приготування цієї страви.
Картопляний рулет з тунцем: інгредієнти
Основні:
- Картопля — 1 кг
- Вершкове масло — 60 г
- Молоко — 120 мл
- Панірувальні сухарі — 50 г
- Сіль — за смаком
Для начинки:
- Консервований тунець — 200 г
- Солодкий перець — 1 шт
- Ріпчаста цибуля — 1 шт
- Сіль, перець — за смаком
Як приготувати картопляний рулет з тунцем
- Очистьте картоплю та зваріть її у підсоленій воді. Потовчіть у пюре, додайте масло та молоко. Відставте.
- Відкрийте тунець та викладіть на друшляк, щоб позбутися всієї рідини. Нашаткуйте цибулю та наріжте м'якоть солодкого перцю кубиками.
- Розігрійте сковорідку з олією. Підрум'яньте цибулю, а потім додайте перець та тунець. За смаком додайте сіль та перець. Готуйте 5 хвилин та постійно помішуйте.
- Викладіть пюре рівним шаром на харчову плівку. Зверху покладіть начинку та згорніть рулет. Залиште у холодильнику на декілька годин.
- Підсмажте панірувальні сухарі на сковорідці (олію додавати не потрібно). Посипте рулет та подавайте його на стіл.
Смачний та швидкий картопляний рулет з тунцем готовий. Смачного!
Раніше ми писали рецепт рулету зі шпинату з лососем. Ця проста і смачна закуска приємно здивує навіть вибагливих поціновувачів вишуканих страв.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні