Азійський привіт: рецепт м'яса по-тайськи
Ніжна страва, що просто тане у роті

Рецепт м'яса по-тайськи / Фото: Pixabay
Країни Азії завжди цікавили оригінальними та смачними рецептами найрізноманітніших страв. Деякі з них бувають досить дивними, але навряд велика кількість людей сперечатиметься щодо якості та смаку м'яса, яке готують у Кореї, Японії або Таїланді. Тож ділимося рецептом м'яса по-тайськи, яке стане вашою улюбленою першою стравою.
Вам знадобиться:
- пів кілограма м'яса
- 2 цибулини
- 1 болгарський перець
- 2 огірки
- 4 зубчики часнику
- 3 столові ложки соєвого соусу
- столова ложка крохмалю
- сіль та перець на смак
- М'ясо промийте та наріжте соломкою. Додайте до нього по столовій ложці соєвого соусу й крохмалю. Ретельно перемішайте, чимось накрийте та залиште в холодильнику на 30 хвилин.
- Налийте трохи рослинної олії в каструлю. Обсмажте м'ясо на сильному вогні. Наріжте цибулю та додайте до м'яса на 2-3 хвилини.
- Соломкою наріжте огірок і також обсмажте протягом двох хвилин. Те сам зробіть з болгарським перцем.
- Посоліть та додайте спеції на свій смак, додайте залишок соєвого соусу, часник й ретельно перемішайте. Накрийте кришкою, зменшіть вогонь до слабкого та тушкуйте протягом 5-7 хвилин.
Раніше ми ділилися рецептом печериць у клярі.
Джерело:
Prosto Way
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні