ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Хрумкі та соковиті: рецепт дерунів з секретним інгредієнтом

Рецепти 15:29 - 06 січня 2023

Цей продукт додасть пікантності страві

Хрумкі та соковиті: рецепт дерунів з секретним інгредієнтом

Рецепт дерунів із квашеною капустою/Фото: скріншот з відео

Деруни з квашеної капусти – незвичний варіант для обіду. Вони будуть хрумкі та апетитні. Цю страву можна подавати з м’ясом або ж просто зі сметаною. Ділимось рецептом дерунів з квашеною капустою.

Для приготування страви вам знадобляться такі інгредієнти:

  • Квашена капуста 250 г
  • Картопля 6 шт.
  • Яйця 1 шт.
  • Борошно пшеничне 3 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Олія соняшникова 80 мл

Спосіб приготування:

  1. Квашену капусту добре відтисніть і подрібніть.
  2. Цибулю і картоплю почистьте і натріть на дрібну тертку в миску. Додайте квашену капусту, яйце, борошно, сіль і перець та перемішайте.
  3. Викладайте масу столовою ложкою у сковороду з розігрітою олією і смажте деруни з обох боків по 3-4 хвилини.

Раніше ми писали, як приготувати буряковий квас, що дуже цінувався українцями. З таким квасом люди готували борщ ще 100 років тому.

Джерело: shuba.life

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин