Хрумкі та соковиті: рецепт дерунів з секретним інгредієнтом
Цей продукт додасть пікантності страві

Рецепт дерунів із квашеною капустою/Фото: скріншот з відео
Деруни з квашеної капусти – незвичний варіант для обіду. Вони будуть хрумкі та апетитні. Цю страву можна подавати з м’ясом або ж просто зі сметаною. Ділимось рецептом дерунів з квашеною капустою.
Для приготування страви вам знадобляться такі інгредієнти:
- Квашена капуста 250 г
- Картопля 6 шт.
- Яйця 1 шт.
- Борошно пшеничне 3 ст. л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Олія соняшникова 80 мл
Спосіб приготування:
- Квашену капусту добре відтисніть і подрібніть.
- Цибулю і картоплю почистьте і натріть на дрібну тертку в миску. Додайте квашену капусту, яйце, борошно, сіль і перець та перемішайте.
- Викладайте масу столовою ложкою у сковороду з розігрітою олією і смажте деруни з обох боків по 3-4 хвилини.
Раніше ми писали, як приготувати буряковий квас, що дуже цінувався українцями. З таким квасом люди готували борщ ще 100 років тому.
Джерело:
shuba.life
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні