ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

І гарнір, і перша страва: рецепт м'яса з картоплею та грибами

Рецепти 15:00 - 10 січня 2023

Французький рецепт, який поєднує у собі все найкраще

І гарнір, і перша страва: рецепт м'яса з картоплею та грибами

Рецепт м'яса по-французьки / Фото: Pixabay

Цей рецепт ідеальний для тих, хто шукає універсальну страву, яка прийдеться до душі будь-якому гостю. Якщо він, звичайно, не вегетаріанець. Цей французький рецепт поєднує в собі риси як першої страви, так і гарніру, тож не залишить голодними ні вас, ні ваших гостей і стане прикрасою святкового столу.

Вам знадобиться:

  • 450 г картоплі
  • 400 г печериць
  • 400 г свинини
  • 180 г цибулі
  • 180 г твердого сиру
  • 100 г помідорів
  • 2 столових ложки майонезу
  • столова ложка рослинної олії
  • сіль та перець на смак
  1. Ретельно промийте свинину та гарно просушіть. Наріжте на шматки однакового розміру, відбийте, додайте сіль та перець. Візьміть форму для випікання, змастіть олією і покладіть у неї м'ясо.
  2. Цибулю наріжте кільцями та покладіть на свинину.
  3. Помийте гриби, наріжте пластинками. Розігрійте пательню та попередньо обсмажте протягом 5-7 хвилин до рум'яності. Викладіть їх поверх цибулі.
  4. Почистьте картоплю і наріжте тонкими однаковими пластинками. Покладіть на гриби, а зверху змастіть майонезом.
  5. Помідори наріжте кільцями, викладаємо нагору форми.
  6. Останнім шаром повинен йти натертий на крупній терці твердий сир. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин у накритій фольгою формі. Потім зніміть її та випікайте ще 5-7 хвилин.

Раніше ми ділилися рецептом запеченого лосося із прованськими травами.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин