Улюблена страва Бреда Пітта: рецепт французького жульєну
Актор часто насолоджується цією стравою після зйомок

Вишукана страва, яку обожнює Бред Пітт: як приготувати жульєн з куркою та грибами/Фото: pexels
Голлівудський актор Бред Пітт обожнює насолоджуватися цією стравою після зйомок. Ще в період одруження з Анджеліною Джолі кінозірка часто готував французький жульєн для дітей. Розповідаємо, які інгредієнти знадобляться, щоб повторити вишукану страву у себе на кухні.
Інгредієнти
- куряче філе
- цибуля
- гриби (печериці) - 200 г
- вершкове масло - 450 г
- вершки - 150 г
- сир - 80 г
- готове листкове тісто
- сіль і перець - за смаком
Спосіб приготування
- Цибулю дрібно нарізати, підсмажити на сковороді протягом трьох хвилин. Додати дрібно нарізані гриби, посолити і поперчити за смаком.
- Влити сухе біле вино, дати йому випаруватись, додати вершки і залишити тушкуватися на 5-7 хвилин.
- Куряче філе розрізати на невеликі шматочки, з'єднати гриби з куркою, при необхідності додати спеції.
- Готове листкове тісто розрізати на квадрати, формочки змастити і тісто викласти у формочки, злегка придавивши дно.
- У розігрітій до 200 градусів духовці випікати формочки з тістом, начинкою та потертим сиром протягом 25 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати улюблений салат з булгуром Дженніфер Еністон. Ця страва допоможе залишатися активним цілий день.
Джерело:
СТБ
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні