Краще, ніж у ресторанах: рецепт смачної засоленої риби
Таку рибку не купиш навіть у найдорожчих магазинах

Рецепт малосольної червоної риби / Фото: Pixabay
На свята типу Нового Року люди звикли купляти смачну червону малосольну рибу. Ця дуже приємна на смак страва може покорити навіть тих, хто не дуже любить морепродукти. Однак її можна зробити ще смачнішою, якщо приготувати рибку самостійно.
Як засолити рибу вдома?
- Спочатку зробіть розсол. Наберіть склянку кип'яченої вже охолодженої води та розчиніть у ній сіль з цукром. Кожного інгредієнта візьміть по столовій ложці. Звичайно, кількість можна пропорційно збільшити відповідно до того, скільки у вас риби.
- Саму червону рибу почистьте, приберіть кістки та шкіру. Або ж візьміть уже готове філе. Покладіть рибу в окрему ємність та залийте приготованим розсолом.
- Почекайте дві години, злийте розсол, а рибу залийте невеликою кількістю олії і посипте коріандром.
- Візьміть дві цибулини. Почистьте та наріжте кільцями. Додайте у контейнер з рибою. Почекайте ще годину та подавайте.
Нещодавно ми ділилися рецептом запеченого лосося.
Джерело:
Pixel
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні