ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ідеально для святкового столу: рецепт качки, яка фарширована тельбухами

Рецепти 11:40 - 20 січня 2023

Відмінне поєднання інгредієнтів створить ніжний та неповторний смак

Ідеально для святкового столу: рецепт качки, яка фарширована тельбухами

Покроковий рецепт фаршированої качки/Фото: Pinterest

Фарширована качка — це ідеальна страва для святкового столу. Вона зможе приємно здивувати ваших гостей. Для начинки будемо використовувати тельбухи, яйця, цибулю та вершкове масло.

Фарширована качка: інгредієнти

Основні:

  • Качка — 1200 г
  • Зубчики часнику — 2 шт
  • Приправа до м'яса, сіль, чорний мелений перець — за смаком

Для начинки:

  • Качина печінка — 100 г
  • Качине серце — 1 шт
  • Куряче печінка — 300 г
  • Ріпчаста цибуля — 2 шт
  • Вершкове масло — 50 г
  • Яйця — 1 шт
  • Панірувальні сухарі — 20 г
  • Сіль, чорний мелений перець, зелень — за смаком

Як приготувати фаршировану качку

  1. Випатрайте качку та відкладіть серце з печінкою. Промийте її та натріть сіллю, перцем, спеціями й часником. Залиште маринуватися.
  2. Добре промийте та видаліть плівку з серця та печінки. Зваріть їх у підсоленій воді (близько 15-20 хв).
  3. Дрібно наріжте цибулю та обсмажте до золотистості. Пропустіть тельбухи через м'ясорубку або нашинкуйте.
  4. Збийте масло, яйце, тельбухи, цибулю, зелень, панірувальні сухарі та перець.
  5. Наповніть мариновану качку начинкою. Скріпіть отвір зубочистками. Покладіть качку у форму та запікайте при 180 градусах 1,5 години. Періодично поливайте її жиром, який буде утворюватися.

Смачна та вишукана страва готова. Смачного!

Раніше ми писали покроковий рецепт чеської запіканки. Подавайте страву із соленими огірками.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин