ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Кремовий рай: ваш домашній ванільний пудинг, перед яким неможливо встояти

Рецепти 13:57 - 23 липня 2025

Найскладніше в приготуванні домашнього ванільного пудингу – не з'їсти його весь за один присід

Кремовий рай: ваш домашній ванільний пудинг, перед яким неможливо встояти

Справжній ванільний пудинг, який зникне зі столу миттєво/Фото: кадр з відео

Приготуйтеся закохатися! Якщо ви думали, що приготувати ідеальний ванільний пудинг вдома – це складно, то цей рецепт змінить вашу думку назавжди. Ми обіцяємо: найважче буде не з'їсти його увесь одразу!

Цей класичний ванільний пудинг неймовірно насичений і кремовий, він просто тане в роті. Він смакує однаково чудово як теплим, так і охолодженим, ставши ідеальним самостійним десертом або чудовим доповненням до ваших улюблених солодощів.

Рецепт ванільного пудінгу: інгредієнти

  • 1/2 склянки цукру
  • 3 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • 3 склянки молока
  • 3 великих яєчних жовтки
  • 1,5 ч. л. ванільного екстракту
  • 3 ст. л. вершкового масла

Спосіб приготування ванільного пудінгу:

  1. Змішайте цукор і кукурудзяний крохмаль у каструлі середнього розміру. Перемішайте і поставте каструлю на середній вогонь.
  2. Додайте молоко і постійно помішуйте, поки воно не закипить. Продовжуйте помішувати ще 1 хвилину.
  3. Молоко має бути досить густим, щоб обволікати зворотний бік дерев'яної ложки. Зніміть суміш із вогню.
  4. Збийте яєчні жовтки. Додайте одну столову ложку гарячого молока у збиті жовтки.
  5. Продовжуйте додавати молоко, по столовій ложці, поки яєчна суміш не стане дуже теплою.
  6. Поставте каструлю з молоком, що залишилося, на середній вогонь і, постійно помішуючи, влийте підігріту яєчну суміш. Доведіть пудинг до кипіння, постійно помішуючи. Продовжуйте помішувати ще 1 хвилину.
  7. Зніміть пудинг із вогню. Додайте ваніль і масло. Перемішуйте, поки масло не розтане.
  8. Процідіть пудинг через дрібне сито.
  9. Перекладіть проціджений пудинг у велику миску. Подавайте теплим або накрийте поліетиленовою плівкою, щоб вона торкалася поверхні пудингу, і зберігайте в холодильнику.

Торт "Спартак" — це класика, яку пам’ятають ще з дитинства. Але що, коли його можна приготувати без розкатування коржів, без вистоювання тіста, і навіть без стресу? Лінивий Спартак — це той самий насичений шоколадно-медовий смак, але в сучасному, швидкому і простому виконанні. Ідеально для тих, хто хоче вразити гостей, не витрачаючи півдня на кухні.

Джерело: Вudget Вytes

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин