Креативне поєднання: рецепт запеченої риби з грибним соусом
Королівська страва у себе вдома

Рецепт білої риби в грибному соусі / Фото: Pixabay
Зазвичай вважається, що гриби не дуже гарно поєднуються з рибою, однак ця теза легко заперечується завдяки цьому вишуканому рецепту. Розповідаємо, як приготувати ніжну та смачну рибу під грибним соусом.
Вам знадобиться:
- 800 г філе білої риби
- 200 г печериць
- 8 помідорів чері
- 80 мл рослинної олії
- 40 г сметани
- сіль, перець, приправи на смак
Спосіб приготування:
- Рибу ретельно промийте, посоліть та додайте спеції. Розігрійте пательню та злегка обсмажте філе на рослинній олії до рум'яності з обох боків.
- Перекладіть рибу до форми.
- Гриби промийте або протріть вологими серветками. Наріжте пластинками. Помідори помийте та наріжте на половинки, обсмажте. Додайте до них гриби, сметану, додайте сіль і перець та готуйте ще 5 хвилин, помішуючи.
- Рибу залийте соусом, що вийшов. Поставте запікатися на 10 хвилин при 180 градусах.
Раніше ми ділилися рецептом курки гриль від Леді Гаги.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні