Ніби з вогнища: рецепт запеченої картоплі
Щоб приготувати найсмачнішу картоплю, більше не доведеться їхати на природу

Рецепт картоплі, ніби з вогнища / Фото: Pixabay
Картопля, приготована на вогнищі — мало не ідеальний гарнір. Вона має неповторний смак: хрустка ззовні, м'яка всередині та "приправлена" димком. Здається, що вдома таку приготувати не вдасться ніколи. Проте це не так складно, як здається. Ділимося рецептом запеченої в духовці картоплі, який здивує своїм смаком.
Вам знадобиться:
- кілограм картоплі
- столова ложка солі
- 3 столові ложки борошна
Спосіб приготування:
- Ретельно промийте картоплю: чистити її не варто, тож увесь бруд треба прибрати. Залиште на деякий час у мисці з водою.
- Змішайте сіль з борошном та посипте сумішшю картоплею.
- Розігрійте до 200 градусів духовку. Деко застеліть пергаментом та викладіть туди картоплю.
- Випікайте протягом години.
Нещодавно ми ділилися рецептом вареників із картоплею.
Джерело:
24 канал
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні