Незвичайні дріжджові млинці з рисовою, гречаною та пшоняною крупою
Смачний та простий рецепт для тих, кому набридли звичайні млинці

Смачні та незвичні дріжджові млинці з додаванням гречаної, рисової та пшоняної крупи/Фото Skitterphoto/Pexels
Якщо вам захотілося урізноманітнити смак звичайних млинців на молоці, то пропонуємо незвичайний рецепт з дріжджового тіста з додаванням відвареної гречаної, рисової, та пшоняної крупи.
Деталі
Для приготування таких млинців вам потрібно зробити дріжджове тісто і додати відварену крупу. Можна спекти декілька варіантів млинців, або використати одну крупу.
Інгредієнти
- молоко - 660 мл (3 склянки),
- яйце - 3 шт.,
- борошно - 240 г,
- дріжджі свіжі - 8 г,
- сіль - 1 ч. л,
- цукор - 3 ч. л,
- олія - 2 ст. л,
- відварний рис, гречка чи пшоно.
Рецепт
- У глибоку миску вилийте три склянки теплого молока, додайте три чайні ложки цукру та одну солі.
- До суміші додайте курячі яйця, потім свіжі дріжджі та поступово всипте борошно, щоб не було грудочок. Суміш ретельно перемішайте до однорідності та залиште на 40 хвилин, щоб тісто підійшло.
- Тим часом окремо відваріть гречку, рис і пшоняну крупу (можна тільки один варіант крупи). Розкладіть їх по трьох мисках і додайте в кожну по дві склянки готового тіста. Ретельно збийте все блендером і додайте у кожну миску по дві столові ложки олії.
- Обсмажте млинці на сковороді з обох боків до красивого золотого кольору.
Такі млинці можна вживати як із сметаною так і з варенням, за бажанням, можна додати ваші улюблені начинки, як солодкі так і солоні.
Раніше ми розповідали, як смажити млинці, щоб вони не рвалися та не псувалися.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!