ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Незвичайні дріжджові млинці з рисовою, гречаною та пшоняною крупою

Рецепти 20:00 - 21 лютого 2023

Смачний та простий рецепт для тих, кому набридли звичайні млинці

Незвичайні дріжджові млинці з рисовою, гречаною та пшоняною крупою

Смачні та незвичні дріжджові млинці з додаванням гречаної, рисової та пшоняної крупи/Фото Skitterphoto/Pexels

Якщо вам захотілося урізноманітнити смак звичайних млинців на молоці, то пропонуємо незвичайний рецепт з дріжджового тіста з додаванням відвареної гречаної, рисової, та пшоняної крупи.

Деталі

Для приготування таких млинців вам потрібно зробити дріжджове тісто і додати відварену крупу. Можна спекти декілька варіантів млинців, або використати одну крупу.

Інгредієнти

  • молоко - 660 мл (3 склянки),
  • яйце - 3 шт.,
  • борошно - 240 г,
  • дріжджі свіжі - 8 г,
  • сіль - 1 ч. л,
  • цукор - 3 ч. л,
  • олія - 2 ст. л,
  • відварний рис, гречка чи пшоно.

Рецепт

  1. У глибоку миску вилийте три склянки теплого молока, додайте три чайні ложки цукру та одну солі.
  2. До суміші додайте курячі яйця, потім свіжі дріжджі та поступово всипте борошно, щоб не було грудочок. Суміш ретельно перемішайте до однорідності та залиште на 40 хвилин, щоб тісто підійшло.
  3. Тим часом окремо відваріть гречку, рис і пшоняну крупу (можна тільки один варіант крупи). Розкладіть їх по трьох мисках і додайте в кожну по дві склянки готового тіста. Ретельно збийте все блендером і додайте у кожну миску по дві столові ложки олії.
  4. Обсмажте млинці на сковороді з обох боків до красивого золотого кольору.

Такі млинці можна вживати як із сметаною так і з варенням, за бажанням, можна додати ваші улюблені начинки, як солодкі так і солоні.

Раніше ми розповідали, як смажити млинці, щоб вони не рвалися та не псувалися.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин