Ароматні та гостренькі: рецепт котлет із черемшею
Ця зелень додасть м'ясу дуже приємного присмаку

Рецепт котлет з черемшею / Фото: Pixabay
Зазвичай із черемшею, або як ще її називають — ведмежа цибуля, готують салати. До них додають яйця, картоплю та інші інгредієнти на свій смак. Цього разу пропонуємо протестувати іншу страву: котлети із пікантною черемшею та картоплею.
Вам знадобиться:
- пів кілограма картоплі
- 50 г черемші
- склянка панірувальних сухарів
- сіль та перець на смак
- рослинна олія
Спосіб приготування:
- Ретельно промийте картоплю та відваріть разом зі шкіркою. Вже після приготування почистьте та дрібно натріть.
- Черемшу помийте та подрібніть ножем. Додайте в картоплю разом з сіллю та перцем. Також насипте 2 столових ложки панірувальних сухарів та гарно перемішайте.
- Сформуйте котлети та повторно обкачайте в сухарях. Розігрійте сковорідку, додайте олії. Смажте котлети до рум'яності на сильному вогні.
Нещодавно ми ділилися рецептом трубочок з капустою.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні