ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пожалкуєте, що не куштували раніше: запіканка з пшоном та шинкою

Рецепти 08:52 - 02 березня 2023

Пікантна шинка, свіжі помідори та тягучий сир

Пожалкуєте, що не куштували раніше: запіканка з пшоном та шинкою

Рецепт запіканки з шинкою та пшоном / Фото: Pixabay

Запіканка — страва, яка готується дуже швидко, проте ще швидше приносить відчуття ситості, яке, до того ж супроводжується неповторним смаком. Пропонуємо ознайомитися з новим рецептом смачної запіканки з пшона з додаванням шинки, сиру та помідорів. Цей рецепт перевершить навіть будь-яку ресторанну піцу.

Вам знадобиться:

  • 400 г пшона
  • 200 г шинки
  • 2 яйця
  • 200 г твердого сиру
  • 2 помідора
  • болгарський перець
  • 6 столових ложок пшеничного борошна
  • 50 г сметани
  • 2 зубчики часнику
  • 20 мл рослинної олії
  • сіль, перець та зелень на смак

Спосіб приготування:

  1. Залийте пшоно окропом та почекайте 10 хвилин. Воду злийте, долийте свіжу, додайте сіль та варіть протягом 20 хвилин. Дочекайтеся, поки пшоно охолоне.
  2. Шинку наріжте, а сир натрій на великій терці.
  3. Промийте овочі та наріжте кубиком. Часник почистіть та пропустіть через прес або подрібніть.
  4. Збийте зі сметаною яйця та додайте борошно й сіль з перцем. Ретельно перемішайте.
  5. Додайте до маси пшоно й підготовлені інгредієнти.
  6. Змастіть деко олією та викладіть на нього запіканку. Зверху посипте сиром. Запікайте протягом двадцяти хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.

Нещодавно ми ділилися рецептом весняного салату з куркою.

Джерело: Stravy.net

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин