ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Улюблена випічка Емми Стоун: рецепт чорнично-лимонного хліба, який часто готує телезірка

Рецепти 13:00 - 04 березня 2023

Ця випічка допомагає акторці впоратися з панічними атаками

Улюблена випічка Емми Стоун: рецепт чорнично-лимонного хліба, який часто готує телезірка

Готуємо улюблений хліб Емми Стоун/Фото: колаж МЕТА

Емма Стоун використовує випічку, щоб впоратися з тривогою та панічними атаками. В одному з інтерв'ю Vogue знаменитість розповіла, що під час зйомок "Людини-павука" вона багато пекла. Саме так вдавалося заспокоюватися. Пропонуємо і вам повторити на своїй кухні чорнично-лимонний хліб.

Інгредієнти

  • чорниця - 150 г
  • борошно пшеничне - 200 г
  • масло вершкове - 75 г
  • молоко - 125 г
  • цукор - 180 г
  • цукрова пудра - 2 ст. л.
  • яйце куряче, велике - 2 шт.
  • розпушувач - 1 ч. л.
  • лимон, сік - 4 ч. л.
  • лимон, цедра - 1 шт.
  • ваніль - за смаком

Спосіб приготування

  1. У глибокій мисці збийте яйця до білої маси. Додайте розм'якшене вершкове масло, ваніль, цукор та лимонну цедру. Усе ретельно збийте міксером.
  2. Додайте до суміші молоко, лимонний сік, борошно, дрібку солі та розпушувач. Знову перемішайте.
  3. Ягоди чорниці змішайте з ложкою борошна та обережно додайте в тісто.
  4. У змащену маслом форму вилийте тісто. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-50 хвилин. Готовий хліб за бажанням можна присипати цукровою пудрою.

Раніше ми писали рецепт улюбленої випічки Кеті Перрі. Подавайте десерт разом з чаєм або кавою.

Джерело: shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин