Улюблена випічка Емми Стоун: рецепт чорнично-лимонного хліба, який часто готує телезірка
Ця випічка допомагає акторці впоратися з панічними атаками

Готуємо улюблений хліб Емми Стоун/Фото: колаж МЕТА
Емма Стоун використовує випічку, щоб впоратися з тривогою та панічними атаками. В одному з інтерв'ю Vogue знаменитість розповіла, що під час зйомок "Людини-павука" вона багато пекла. Саме так вдавалося заспокоюватися. Пропонуємо і вам повторити на своїй кухні чорнично-лимонний хліб.
Інгредієнти
- чорниця - 150 г
- борошно пшеничне - 200 г
- масло вершкове - 75 г
- молоко - 125 г
- цукор - 180 г
- цукрова пудра - 2 ст. л.
- яйце куряче, велике - 2 шт.
- розпушувач - 1 ч. л.
- лимон, сік - 4 ч. л.
- лимон, цедра - 1 шт.
- ваніль - за смаком
Спосіб приготування
- У глибокій мисці збийте яйця до білої маси. Додайте розм'якшене вершкове масло, ваніль, цукор та лимонну цедру. Усе ретельно збийте міксером.
- Додайте до суміші молоко, лимонний сік, борошно, дрібку солі та розпушувач. Знову перемішайте.
- Ягоди чорниці змішайте з ложкою борошна та обережно додайте в тісто.
- У змащену маслом форму вилийте тісто. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-50 хвилин. Готовий хліб за бажанням можна присипати цукровою пудрою.
Раніше ми писали рецепт улюбленої випічки Кеті Перрі. Подавайте десерт разом з чаєм або кавою.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні