Гарбуз, м'ясо та картопля: рецепт найсмачніших вареників на пару
Ви більше ніколи не захочете куштувати звичайні вареники

Рецепт вареників з гарбузом, картоплею та м'ясом / Фото: Pixabay
Начинок для вареників існує, здається, нескінченна кількість: вони бувають і солоні, і солодкі, і з сиром, і з вишнями, і з грибами, і тощо-тощо-тощо. Проте звичні варіанти страви могла вже набриднути, тож пропонуємо вам ультимативне поєднання продуктів у начинці для вареників: фарш, гарбуз та картопля. Про таку страву на вечерю мріятиме вся родина.
Вам знадобиться:
- 3,5 склянки борошна
- яйце
- склянка води
- чайна ложка солі
- 2 столових ложки олії
- 300 г картоплі
- 200 г гарбуза
- 400 г фаршу
- цибулина
Спосіб приготування:
- Просійте борошно в глибоку миску. Додайте до нього сіль, ретельно перемішайте та зробіть заглиблення посередині. Туди розбийте яйце, додайте олію та влийте кип'ячену воду. Замісіть тісто та покладіть в прохолодне місце, попередньо чимось накривши.
- Картоплю наріжте кубиками, гарбуз натріть, цибулю довільно подрібніть. З'єднайте овочі з м'ясним фаршем. На смак додайте сіль та спеції. Ретельно змішайте.
- Візьміть тісто та сформуйте тонкі коржики. Додайте всередину трохи начинки. Зліпіть вареники.
- Змастіть деко чи іншу поверхню олією. Протягом сорока хвилин готуйте вареники на пару.
Нещодавно ми ділилися рецептом верещаки по-дніпровськи.
Джерело:
Наша Мама
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні