Мінімум часу та зусиль: як приготувати смажені пиріжки по-одеськи
Ви зможете потішити смачною стравою своїх рідних

Рецепт смажених пиріжків по-одеськи/Фото: pexels
Пиріжки по-одеськи готуються досить швидко та легко. Все, що для цього знадобиться, – бажання та декілька хвилин на формування пампушок. Ресторатор Савва Лібкін поділився рецептом, який колись йому передала бабуся.
Інгредієнти
Для тіста
- борошно - 400 г
- яйце куряче, жовток - 2 шт.
- кефір - 150 мл
- сметана - 50 г
- сіль - 1 ч. л.
- цукор - 1 ч. л.
- сода харчова - 3 г
- олія - 50 мл
Для начинки
- куряче філе зі стегна - 500 г
- цибуля ріпчаста - 50 г
- олія - 30 мл
- спеції - за смаком
Спосіб приготування
- З усіх інгредієнтів замісіть м'яке тісто, яке не буде липнути до рук і до посуду. Дайте йому відпочити 30 хвилин.
- Варене м'ясо курки пропустіть через м'ясорубку, додайте подрібнену обсмажену цибулю, спеції та перемішайте.
- Розкачайте тісто в прямокутник, злегка змастіть олією.
- Розкладіть начинку та загорніть у рулет.
- Долонею обробіть пиріжки, посмажте до готовності у невеликій кількості олії під кришкою.
Раніше ми писали, як приготувати пишні пиріжки на воді з варенням. Приготуйте неймовірно смачну страву у себе на кухні та потіште рідних.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні