ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Мінімум часу та зусиль: як приготувати смажені пиріжки по-одеськи

Рецепти 13:00 - 11 березня 2023

Ви зможете потішити смачною стравою своїх рідних

Мінімум часу та зусиль: як приготувати смажені пиріжки по-одеськи

Рецепт смажених пиріжків по-одеськи/Фото: pexels

Пиріжки по-одеськи готуються досить швидко та легко. Все, що для цього знадобиться, – бажання та декілька хвилин на формування пампушок. Ресторатор Савва Лібкін поділився рецептом, який колись йому передала бабуся.

Інгредієнти

Для тіста

  • борошно - 400 г
  • яйце куряче, жовток - 2 шт.
  • кефір - 150 мл
  • сметана - 50 г
  • сіль - 1 ч. л.
  • цукор - 1 ч. л.
  • сода харчова - 3 г
  • олія - 50 мл

Для начинки

  • куряче філе зі стегна - 500 г
  • цибуля ріпчаста - 50 г
  • олія - 30 мл
  • спеції - за смаком

Спосіб приготування

  1. З усіх інгредієнтів замісіть м'яке тісто, яке не буде липнути до рук і до посуду. Дайте йому відпочити 30 хвилин.
  2. Варене м'ясо курки пропустіть через м'ясорубку, додайте подрібнену обсмажену цибулю, спеції та перемішайте.
  3. Розкачайте тісто в прямокутник, злегка змастіть олією.
  4. Розкладіть начинку та загорніть у рулет.
  5. Долонею обробіть пиріжки, посмажте до готовності у невеликій кількості олії під кришкою.

Раніше ми писали, як приготувати пишні пиріжки на воді з варенням. Приготуйте неймовірно смачну страву у себе на кухні та потіште рідних.

Джерело: shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин