Не залишить байдужим: рецепт курячого філе в шоколаді по-мексиканськи
Порадуйте своїх близьким одним із оригінальних страв мексиканської кухні

Як приготувати курячу грудку в шоколаді/Фото: Getty images
Мексиканці - це народ, який любить найсміливіші експерименти та курка з шоколадом один із фірмових стилів їхньої національної кухні. Якщо ви хочете спробувати щось нове – ця страва ідеально підійде. У нашій статті ми поговоримо про її докладний рецепт.
Складові
- 4 курячих філе;
- 50 г гіркого шоколаду;
- 200 мл бульйону з телятини;
- 1 перець чилі;
- 3 столові ложки оливкової олії;
- На смак сіль, перець.
Як приготувати
- Дрібно нарізаємо перець чилі.
- Нагріваємо глибоку сковорідку з оливковою олією та обсмажуємо в ній курку та перець до золотистої скоринки, попередньо посоливши та поперчивши.
- Потім кип'ятимо бульйон в окремій каструлі і додаємо в нього шоколад. Все перемішуємо до однорідності.
- Заливаємо всім цим курку та гасимо 5-7 на середньому вогні.
Ранее мы публиковали невероятно легкий рецепт салата из моркови. Его калорийность совершенно не навредит фигуре.
Джерело:
Online.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні