Вегетаріанська лазанья з сочевиці та гарбуза в одній каструлі
Вегетаріанська лазанья — найпопулярніший рецепт вегетаріанської вечері

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Вегетаріанська лазанья — найпопулярніший рецепт вегетаріанської вечері, тому, коли кулінарів попросили створити бюджетну версію для плану вечері Savvy Dinner Plan, вони хотіли, щоб страва була дійсно смачною і достатньо поживною, щоб нагодувати голодну сім’ю з чотирьох осіб. Вони подавали її з салатом, і цієї страви вистачило для моєї сім’ї з п’яти людей (включаючи двох підлітків і дошкільника).
Інгредієнти:
- 1 ст. л. оливкової олії
- 1 коричнева цибулина, розрізана навпіл і тонко нарізана
- 2 морквини, очищені, нарізані шматочками товщиною 1 см
- 2 стебла селери, очищені й нарізані шматочками товщиною 1 см
- 2 зубчики часнику, розчавлені
- 510 г баночка соусу для пасти Coles Simply Tomato & Basil
- 2 кубики курячого бульйону, розкришених
- 125 г фігурних листів для лазаньї
- ½ x 500 г гарбуза сорту «мускатний горіх», нарізаного кубиками
- 420 г консервованої сочевиці «Coles», процідити й промити
- 425 г відерце свіжого вершкового сирного соусу для пасти
- 100 г (1 склянка) тертого сиру для піци Coles Pizza Blend
Готуємо: Крок 1
Розігрійте олію у жаростійкому посуді глибиною 6 см і діаметром 25 см (розмір дна) на середньому вогні. Додайте цибулю, моркву та селеру. Готуйте, помішуючи, 3–4 хвилини або до м’якості. Додайте часник і готуйте, помішуючи, ще хвилину або до появи аромату. Додайте соус для пасти, кубики бульйону і 750 мл (3 склянки) води, потім доведіть до кипіння.
Крок 2
Розріжте листи для лазаньї на шматочки по 6 см, потім додайте до страви разом із гарбузом і перемішайте до однорідності. Зменшіть вогонь до середнього і готуйте під кришкою, періодично помішуючи, протягом 10 хвилин або поки гарбуз та паста не стануть м’якими. Додайте сочевицю.
Крок 3
Розігрійте гриль у духовці до середньо-високої температури. Викладіть сирний соус на пасту, зверху посипте сиром для піци. Запікайте 5 хвилин або поки сир не стане золотистим і не почне пузиритися. Подавайте до столу.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!