Азійська симфонія смаків: яскравий салат з вибуховою заправкою
Свіжий, легкий і неймовірно смачний салат, який стане вашим фаворитом!

Яскравий салат із вибуховою заправкою / Фото: freepik
Цей салат - справжня подорож у світ азійських смаків! Соковиті овочі, ароматна кунжутна олія і пікантна заправка - це ідеальне поєднання, яке подарує вам незабутні гастрономічні враження.
Інгредієнти
Для заправки:
- Кунжутна олія - 30 мл
- Мед - 1 ч. л.
- Сік лайма - ½ шт.
- Сіль - ½ ч. л.
- Яблучний оцет - 1 ч. л.
- Гострий соус чилі - 2 ч. л.
- Хлоп'я чилі - за бажанням
Для основи:
- Червонокачанна капуста - 150 г
- Білокачанна капуста - 150 г
- Морква - 1 шт.
- Кукурудза - 200 г
- Солодкий перець - 1 шт.
- Зелена цибуля - 3-4 стебла
- Смажений арахіс - 50 г
Приготування
- Приготувати заправку: змішати кунжутну олію, мед, сік лайма, сіль, яблучний оцет, гострий соус чилі та хлоп'я чилі (за бажанням).
- Нарізати червонокачанну та білокачанну капусту, моркву, солодкий перець та зелену цибулю.
- Змішати нарізані овочі з кукурудзою та смаженим арахісом.
- Полити салат заправкою та добре перемішати.
- Подавати салат відразу після приготування.
Поради
- Кунжутна олія надає салату особливого аромату та смаку.
- Замість смаженого арахісу можна використовувати кеш'ю або мигдаль.
- Додати до салату інші овочі за смаком (огірок, авокадо, броколі).
- Для більш насиченого смаку додати до заправки трохи соєвого соусу.
Цей салат - це справжнє задоволення! Спробуйте приготувати, і ви не пошкодуєте!
Фарширований лук або турецькі голубці: рецепт Soğan Dolması.
Джерело:
VIKA KOROLIVSKA
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні