Стане фаворитом: печінковий торт із двома начинками
Дивіться відео та повторюйте крок за кроком, щоб наприкінці отримати дивовижну страву

Фото: instagram/vistovska_cooking
Сьогодні пропонуємо приготувати дуже смачний печінковий торт із двома начинками від vistovska_cooking.
Блогерка опублікувала рецепт в Instagram і розповіла, як готувати таке дивовижне частування для всієї родини.
Виглядає воно вельми ефектно, тож подавати можна і на святковий стіл.
Інгредієнти
На млинці:
- Печінка - 700 г
- Яйця - 2 шт
- Борошно - 2-3 ст.л
- Молоко - 200 мл
- Цибуля - 1 шт
- Олія - 50 мл
- Сіль, перець на смак
Начинка 1:
- Плавлені сирки - 5 шт
- Майонез - 3 ст.л
- Часник - 1-2 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
Начинка 2:
- Цибуля - 3 шт
- Морква - 2 шт
- Майонез - 3 ст.л
- Сіль, перець на смак
Як готувати
- Печінку відправляємо в блендер і перетворюємо на однорідну кашку, до якої потім додаємо яйця, молоко, сіль, перець, борошно, олію.
- Ретельно перемішайте ще раз, щоб уникнути утворення грудочок. Смажте млинці як зазвичай.
- Для першої начинки натріть плавлений сир і змішайте його з дрібно нарізаною зеленню, часником і майонезом.
- Для другої начинки потрібно змішати тушковану моркву та цибулю з майонезом, сіллю, чорним меленим перцем.
- Далі залишиться зібрати тортик. По черзі змащуйте млинці кожним видом начинки, поки вони не закінчаться.
- Верхівку змастіть столовою ложкою майонезу і прикрасьте відвареним тертим яйцем і зеленою цибулею зі скибочками редиски. Смачного!
Також на вашу увагу точно заслуговують ці курячі грудки по-італійськи.
Джерело:
instagram/vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні