Рецепт овочевого салату на Великдень: ніжний на смак і дуже корисний
Великодній стіл можна урізноманітнити пісним салатом без м'яса, готується який за лічені хвилини

Найпростіший рецепт овочевого салату на Великдень / Фото: KamranAydinov/Freepik
Рецепт овочевого салату на Великдень цілком підійде тим, хто і після закінчення Великого посту віддає перевагу стравам без м'яса.
Деталі
У його складі тільки овочі, трохи яблук і яйця. Він дуже легко готується, тож рецепт салату не викличе труднощів.
Інгредієнти для овочевого салату
- Картопля — 300 г;
- Морква — 150 г;
- Буряк — 200 г;
- Цибуля ріпчаста — 150 г;
- Огірок маринований — 5 шт;
- Яблука — 200 г;
- Яйце — 3 шт;
- Сіль, майонез — за смаком.
Рецепт овочевого салату на Великдень
- Відваріть усі овочі та яйця, а потім натріть картоплю на крупній тертці, злегка посоліть і викладіть її на дно ємності. Зверху змастіть майонезом.
- Наступним шаром покладіть терту моркву і знову додайте майонез.
- Наріжте ріпчасту цибулю тонко у формі півкілець і вкрийте нею морквяний рівень. Далі рівномірно розподіліть зверху огірки та притрусіть салат тертими вареними яйцями.
- Накрийте їх шаром із натертих на крупній тертці яблук, ще раз змастіть майонезом і на верх відправте тертий буряк.
Рецепт овочевого салату на Великдень не стане гіршим, якщо ви наріжете всі овочеві інгредієнти кубиками.
Раніше ми розповідали, як приготувати салат із яєць на святковий стіл.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні