Просто змішайте всі інгредієнти: рецепт сирної паски з шоколадом без випічки
Таку паску зможе приготувати кожен

Простий рецепт сирної паски/Фото: iv_bake/Instagram
Сирна паска одна з основних страв великоднього стола. Як і в класичної паски варіантів її приготування безліч. Цього разу ми пропонуємо вам спробувати дуже простий рецепт сирної паски без випікання та будь-яких інших термічних обробок. Варто лише поєднати всі компоненти разом і у вас вийде надзвичайно смачна і ніжна страва.
Інгредієнти:
- сир 9% - 500 г;
- сметана 25% - 100 г;
- цукор — 120 г;
- вершкове масло 82,5% - 80 г;
- шоколад - 50 г;
- сіль - щіпка;
- ванільний цукор - 15 г.
Спосіб приготування:
- Сир ретельно перетріть через сито або двічі перекрутіть через м'ясорубку.
- Розм'якшене вершкове масло змішайте з цукром і взбийте.
- Додайте до сиру масляно-цукрову суміш, сметану, сіль, ванільний цукор та натертий шоколад. Все добре перемішайте.
- Форму для паски застеліть марлею так, щоб її вільні кінці залишалися зовні. Викладіть сирну масу у форму, накрийте вільними кінцями марлі.
- Форму поставте в миску, покладіть на неї тарілку і щось важке, аби вона була під пресом. Відправте паску до холодильника щонайменше на 12 годин. Через зазначений час паску акуратно переверніть на на тарілку і зніміть марлю.
- Таку паску можна прикрасити горіхами, цукатами або кондитерською посипкою.
Також ми розповідали рецепт "Козацької" паски за старовинним рецептом: у чому особливість цієї випічки.
Джерело:
TSN
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні