ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

До Великоднього столу: покроковий рецепт печені по-князівськи

Рецепти 18:41 - 12 квітня 2023

Гості будуть приємно вражені цієї стравою

До Великоднього столу: покроковий рецепт печеня по-князівськи

Рецепт м'ясного рулета по-князівськи/Фото: pixabay

Пропонуємо неймовірну страву до святкового столу на Великдень. М'ясний рулет по-князівськи приємно здивує ваших гостей, які точно проситимуть поділитися рецептом.

Інгредієнти

  • яловичина - 500 г
  • свинина - 100 г
  • білий батон (м'якоть) - 100 г
  • цибуля - 1 шт.
  • часник, зубчики - 1 шт.
  • яйця - 1 шт.
  • сіль - за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • олія соняшникова - 20 мл
  • лавровий лист - 1 шт.
  • зелень - за смаком

Спосіб приготування

  1. М’ясо ретельно помийте. Свинину пропустіть через м’ясорубку разом з батоном. Додайте пасеровану цибулю, подрібнений часник, сіль, перець і ретельно змішайте. Яйце зваріть круто і наріжте кубиками.
  2. Яловичину відбийте у широкий пласт, посередині покладіть свинячий фарш, кубики яйця, подрібнену зелень і скрутіть рулет. Зав’яжіть навколо ниткою.
  3. Обсмажте на сковороді з олією з усіх боків до рум’яності, а потім перекладіть рулет в гусятницю. Налийте трохи води, додайте лавровий лист і тушкуйте на маленькому вогні одну годину.
  4. Готове м’ясо очистіть від ниток і наріжте на порції.

Раніше ми писали рецепт овочевого салату на Великдень. Святковий стіл можна урізноманітнити пісним салатом без м'яса, готується який за лічені хвилини.

Джерело: shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин