До Великоднього столу: покроковий рецепт печені по-князівськи
Гості будуть приємно вражені цієї стравою

Рецепт м'ясного рулета по-князівськи/Фото: pixabay
Пропонуємо неймовірну страву до святкового столу на Великдень. М'ясний рулет по-князівськи приємно здивує ваших гостей, які точно проситимуть поділитися рецептом.
Інгредієнти
- яловичина - 500 г
- свинина - 100 г
- білий батон (м'якоть) - 100 г
- цибуля - 1 шт.
- часник, зубчики - 1 шт.
- яйця - 1 шт.
- сіль - за смаком
- перець чорний мелений - за смаком
- олія соняшникова - 20 мл
- лавровий лист - 1 шт.
- зелень - за смаком
Спосіб приготування
- М’ясо ретельно помийте. Свинину пропустіть через м’ясорубку разом з батоном. Додайте пасеровану цибулю, подрібнений часник, сіль, перець і ретельно змішайте. Яйце зваріть круто і наріжте кубиками.
- Яловичину відбийте у широкий пласт, посередині покладіть свинячий фарш, кубики яйця, подрібнену зелень і скрутіть рулет. Зав’яжіть навколо ниткою.
- Обсмажте на сковороді з олією з усіх боків до рум’яності, а потім перекладіть рулет в гусятницю. Налийте трохи води, додайте лавровий лист і тушкуйте на маленькому вогні одну годину.
- Готове м’ясо очистіть від ниток і наріжте на порції.
Раніше ми писали рецепт овочевого салату на Великдень. Святковий стіл можна урізноманітнити пісним салатом без м'яса, готується який за лічені хвилини.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні