Унікальний рецепт котлет із сиром на сковороді: так ви ще не готували
Навіть через кілька днів котлети залишаються такими ж соковитими, ароматними і смачними

Покроковий рецепт котлет із сиром і яйцем / Фото: timolina/Freepik
Рецепт котлет із сиром на пательні потішить не лише смаком і чарівним ароматом на всю квартиру, а й тривалим зберіганням страви - такі котлети залишаються придатними до вживання кілька днів при зберіганні в холодильнику.
Деталі
М'ясо відмінно доповнюється сирною і яєчною начинкою, тому кулінарний шедевр вийде ніжним, повітряним і дійсно незабутнім.
Інгредієнти для котлет із сиром на сковороді
- Фарш — 500 г;
- Яйце куряче — 1 шт;
- Цибуля ріпчаста — 1 шт;
- Часник — 2 зубчики;
- Батон білий — 100 г;
- Молоко — 30 г;
- Коріандр;
- Перець чорний мелений;
- Сухарі панірувальні;
- Сіль.
Для начинки:
- Сир твердий — 100 г;
- Яйце варене — 2 шт;
- Кріп, петрушка — 1 пучок;
- Олія рослинна.
Рецепт котлет із сиром на сковороді покроково
- Змішайте м'ясний фарш із попередньо посіченими часником, цибулею, яйцем, коріандром, перцем і сіллю. М'якоть хліба вимочіть у молоці кілька хвилин, а потім відіжміть і покладіть до м'яса. Добре змішайте всі складові до однорідності.
- Для начинки зваріть яйця круто і натріть їх, а також сир. Порубайте зелень і змішайте всі компоненти.
- Змочуйте руки у воду та беріть невелику кількість фаршу для формування кульок. Далі злегка притискайте їх, а в центральну частину кладіть начинку. Зробіть котлетку та обваляйте її в паніровці.
- Розігрійте сковорідку та змастіть її олією. Обсмажуйте котлети до появи золотистого відтінку з двох боків на середньому вогні.
Раніше ми розповідали як приготувати м'ясні котлети без хліба.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні