Як приготувати грінки з черствої паски
Викидати великодній десерт не доведеться

Рецепт грінок з паски / Фото: Pixabay
Після Великодня вдома може залишитися значна кількість пасок, які, не дивно, з часом черствіють та стають не такими смачними. Просто викидати десерт не лише шкода, а й не можна. Краще зробити з черствих пасок смачні солодкі грінки, рецептом яких ми поділимося.
Вам знадобиться:
- 100 г паски
- яйце
- 100 мл молока
- столова ложка цукру
- 40 г вершкового масла
- столова ложка цукрової пудри
Спосіб приготування:
- Паску поріжте скибками. Яйце збийте з молоком, до якого додайте цукор.
- Розігрійте пательню з вершковим маслом.
- Паску обваляйте у збитому яйці та покладіть на гарячу сковорідку.
- Обсмажуйте по кілька хвилин з обох сторін.
- Після приготування посипте цукровою пудрою.
Нещодавно ми ділилися рецептом пудингу з черствої паски.
Джерело:
Знай.UA
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні