Що робити з яйцями після Великодня: рецепт бурякового салату нашвидкуруч
Невикористані варені яйця можна додати до цієї страви

Салат з буряка та яйця/Фото: pixabay
Простий салат стане чудовим доповненням до обіду. Його також можна використовувати як намазку на хліб. Дізнайтеся, як приготувати буряковий салат з вареним яйцем.
Інгредієнти
- буряк варений - 2 шт.
- яйця - 3 шт.
- часник, зубчики - 1 шт.
- майонез - за смаком
- сіль - за смаком
Спосіб приготування
- Варені яйця наріжте кубиками.
- Запечений в духовці або попередньо відварений та охолоджений буряк очистьте та наріжте також невеликими кубиками. Можете скористатися терткою за бажанням.
- Очистьте часник та натріть на дрібній тертці. Ретельно перемішайте його з майонезом.
- Всі інгредієнти перемішайте та додайте спеції.
Раніше ми писали, як приготувати пудинг із зачерствілої паски. Ця смачна страва заощадить вам кошти.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні