Шоколадні вареники з вишнями: незвична і водночас легка страва
Приготуйте для своїх рідних цю страву на сніданок чи обід

Шоколадні вареники з вишнями/Фото: pexels
Ці незвичні вареники стануть ідеальним сніданком чи обідом. Хоч на перший погляд здається, що страва досить екзотична, приготувати її дуже просто. Розповідаємо, що для цього знадобиться.
Інгредієнти
Тісто
- борошно - 250 г
- олія - 1 ст. л.
- какао - 15 г
- вода - 150 г
Начинка
- вишня заморожена - 200 г
- крохмаль - 1 ст. л.
- тофу - 200 г
- цукор - 50 г
- чорний шоколад 70-75% - 40 г
- цукор ванільний - за смаком
Спосіб приготування
- Змішайте в глибокій мисці всі інгредієнти для тіста, додайте солі та лишіть на 20 хвилин.
- Покладіть тофу, цукор та ваніль до блендера та збийте.
- Злийте сік розмороженої вишні у окрему ємність, додайте крохмаль та розмішайте. Покладіть в сковороду розморожену вишню та проваріть так протягом кількох хвилин.
- До вишні додайте вишневий сік з крохмалем. Варіть до загустіння.
- Змішайте тофу з вишнею, додайте шоколад та перемішайте.
- Розкатайте тісто на присипаній борошном поверхні і сформуйте вареники.
Раніше ми писали рецепт вареників по-полтавськи. Перевага рецепту в тому, що приготувати його можна з найрізноманітнішими начинками.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні