Ідеальний варіант для сніданку: рецепт салату з редиски, томатів і зелені
Легка весняна страва буде чудовим доповненням до сніданку чи обіду

Рецепт салату з редиски/Фото: pexels
Хрумкий та ніжний водночас, цей салат вразить вас із першої ложки. Пропонуємо рецепт весняної страви, яка стане ідеальним доповненням до сніданку чи обіду.
Інгредієнти
- салат корн -50 г
- салат латук - 50 г
- перець болгарський червоний - 1 шт.
- редиска - 150 г
- томати чері - 150 г
- оливки без кісточок - 100 г
- часник, зубчики - 1 шт.
- сіль - за смаком
- перець чорний мелений - за смаком
- оливкова олія - 60 г
- оцет бальзамічний - 10 г
- кунжут - 20 г
Спосіб приготування
- Салати й овочі помийте та обсушіть. Перець наріжте соломкою. Редиску – тонкими кружальцями. Чері – навпіл. Оливки поріжте кружальцями. Часник почистьте і також поріжте.
- Збийте ретельно олію, бальзамічний оцет, часник, сіль і перець.
- У посуд викладіть салатні листки, потім покладіть шматочки овочів, оливки й полийте заправкою. За бажанням посипте кунжутом.
Раніше ми писали рецепт салату з курячою грудкою та пекінською капустою. Страва відмінно поповнює дефіцит вітамінів і мінералів після холодної та виснажливої зими.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні