Як приготувати бананову запіканку без цукру: простий і швидкий рецепт
Ця смачна страва є також дієтичною

Як приготувати дієтичну запіканку/Фото: Getty images
Якщо у вас перезрілі банани, то зовсім не обов'язково викидати їх. Додайте кисломолочний сир і ви зможете зробити ідеальну бананову дієтичну запіканку.
Складові
- 2 банани;
- 50 г меду;
- 2 яйця;
- 400 г кисломолочного сиру;
- 100 г цільнозернового борошна;
- 0,5 чайної ложки харчової соди;
- 100 г ізюму.
Алгоритм приготування
- Збиваємо в блендері банани з яйцями, медом та сіллю.
- Додаємо сир у борошно та соду, а потім збиваємо до однорідної суміші. Потім додайте родзинки і перемішайте.
- Час випікання: 1 година при температурі 185 градусів. Готову запіканку повністю охолоджуємо та подаємо до столу.
Раніше ми писали рецепт салату з курячою грудкою та пекінською капустою. Страва відмінно поповнює дефіцит вітамінів і мінералів після холодної та виснажливої зими.
Джерело:
Инстаграм-страница Дарьи Дорошкевич
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні