ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Готуємо хрусткі курячі нагетси: рецепт ідеального панірування

Рецепти 08:51 - 26 квітня 2023

Нагетси приготовані за цим рецептом будуть соковитими всередині та хрусткі ззовні

Рецепт нагетсів/Фото: Unsplash

Рецепт нагетсів/Фото: Unsplash

Нагетси — одна з найпоширеніших страв фастфуду. Це обсмажені у великій кількості рослинної олії шматочки курячого філе в хрусткому паніруванні. Секрет смачної страви криється у паніруванні, саме воно зберігає соковитість м’яса і робить нагетси хрусткими.

Рецепт нагетсів: інгредієнти

  • філе куряче — 700 г
  • яйця курячі — 2 шт
  • сіль — за смаком
  • перець — за смаком
  • паприка — за смаком
  • сметана — 1 ст. л
  • соєвий соус — 1 ст. л
  • кукурудзяні пластівці
Як приготувати вдома нагетси/Фото: Unsplash

Спосіб приготування нагетсів:

  1. Філе промити, нарізати невеликими шматками. Додайте сіль та спеції.
  2. Яйця змішайте зі сметаною та соєвим соусом.
  3. Пластівці подрібнити руками.
  4. Кожен шматок філе занурити в яйце, потім у пластівці, викласти на деко, застелене пергаментом, і запікати 30 хвилин при 180 С.

Напевно, мало кого можна здивувати випічкою, але цього разу перед вами абсолютно унікальне і незвичайне рішення: цибулевий пиріг. Готова страва виходить із дуже ніжним, можна сказати, вершковим смаком, а цибуля майже не відчувається. Ви гарантовано збережете рецепт цибулевого пирога в закладки та не раз потішите ним друзів і членів сім'ї.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин