Готуємо хрусткі курячі нагетси: рецепт ідеального панірування
Нагетси приготовані за цим рецептом будуть соковитими всередині та хрусткі ззовні

Рецепт нагетсів/Фото: Unsplash
Нагетси — одна з найпоширеніших страв фастфуду. Це обсмажені у великій кількості рослинної олії шматочки курячого філе в хрусткому паніруванні. Секрет смачної страви криється у паніруванні, саме воно зберігає соковитість м’яса і робить нагетси хрусткими.
Рецепт нагетсів: інгредієнти
- філе куряче — 700 г
- яйця курячі — 2 шт
- сіль — за смаком
- перець — за смаком
- паприка — за смаком
- сметана — 1 ст. л
- соєвий соус — 1 ст. л
- кукурудзяні пластівці

Спосіб приготування нагетсів:
- Філе промити, нарізати невеликими шматками. Додайте сіль та спеції.
- Яйця змішайте зі сметаною та соєвим соусом.
- Пластівці подрібнити руками.
- Кожен шматок філе занурити в яйце, потім у пластівці, викласти на деко, застелене пергаментом, і запікати 30 хвилин при 180 С.
Напевно, мало кого можна здивувати випічкою, але цього разу перед вами абсолютно унікальне і незвичайне рішення: цибулевий пиріг. Готова страва виходить із дуже ніжним, можна сказати, вершковим смаком, а цибуля майже не відчувається. Ви гарантовано збережете рецепт цибулевого пирога в закладки та не раз потішите ним друзів і членів сім'ї.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!