ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як підготувати свинину до шашлику: ідеальний рецепт маринаду з кави

Рецепти 15:30 - 28 квітня 2023

Використовуючи прості та дешеві інгредієнти ви зробите ваш шашлик ідеальним

Як приготувати смачний шашлик/Фото: Getty images

Як приготувати смачний шашлик/Фото: Getty images

У травні ідеальний час для того, щоб приготувати смачний шашлик, тільки як його замаринувати правильно? Ми розповімо ідеальний рецепт маринаду свинини.

Вишукана заправка з відходів: рецепт соусу з листя редиски

Деталі

  • Свинина – 500 г;
  • Цибуля – 150 г;
  • 1 чайна ложка діжонської гірчиці;
  • 2 чайні ложки бальзамічного оцту
  • Натуральна заварна кава – 200 мл;
  • 2 столові ложки олії;
  • Мелений перець;
  • Сіль.

Як замаринувати

  1. Свинину ріжемо кубиками, додаємо бальзамічний оцет, гірчицю, олію, перець та сіль.
  2. Вливаємо холодну заварну каву і ретельно перемішуємо, щоб кожен шматочок покрився маринадом.
  3. Зверху на м'ясо викладаємо кільця цибулі.
  4. Залишіть свинину на 4-12 годин у холодильнику.

Нещодавно ми ділилися рецептом полуничного коктейлю.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин