Як підготувати свинину до шашлику: ідеальний рецепт маринаду з кави
Використовуючи прості та дешеві інгредієнти ви зробите ваш шашлик ідеальним

Як приготувати смачний шашлик/Фото: Getty images
У травні ідеальний час для того, щоб приготувати смачний шашлик, тільки як його замаринувати правильно? Ми розповімо ідеальний рецепт маринаду свинини.
Вишукана заправка з відходів: рецепт соусу з листя редиски
Деталі
- Свинина – 500 г;
- Цибуля – 150 г;
- 1 чайна ложка діжонської гірчиці;
- 2 чайні ложки бальзамічного оцту
- Натуральна заварна кава – 200 мл;
- 2 столові ложки олії;
- Мелений перець;
- Сіль.
Як замаринувати
- Свинину ріжемо кубиками, додаємо бальзамічний оцет, гірчицю, олію, перець та сіль.
- Вливаємо холодну заварну каву і ретельно перемішуємо, щоб кожен шматочок покрився маринадом.
- Зверху на м'ясо викладаємо кільця цибулі.
- Залишіть свинину на 4-12 годин у холодильнику.
Нещодавно ми ділилися рецептом полуничного коктейлю.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні