Десерт за рецептом Анни Саліванчук: готуємо повітряну сирну хмаринку
Актриса поділилася рецептом неймовірно пухкої та смачної випічки

Рецепт десерту від Анни Саліванчук/Фото: колаж МЕТА
У своєму Іnstagram-блозі українська актриса Анна Саліванчук часто ділиться рецептами смачних страв. Цього разу знаменитість розповіла, як приготувати повітряну сирну хмаринку на десерт.
Інгредієнти
Сирний шар
- сир - 300 г
- жовтки - 2 шт.
- цукор - 60 г
- сметана - 50 г
- крохмаль - 1 ст. л.
- дрібка солі
- фрукти, ягоди за бажанням
Білковий шар
- білки - 2 шт.
- цукор - 25 г
Актриса рекомендує випікати десерт 30 хвилин при температурі 180 градусів, потім додати збиті з цукром білки і поставити ще на 10-15 хвилин при такій самій температурі.
Раніше ми писали, як приготувати тосканський цибульний суп. Цей рецепт сягає часів італійського Відродження.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні