Як приготувати ідеальний шашлик зі свинини по-грузинськи
Простий і смачний рецепт цієї страви

Ідеальний шашлик по-грузинськи/Фото: Getty images
Травень — це ідеальний час для шашлику. Найсмачнішим одним із них є грузинський варіант приготування даної страви.
Складові
- 1,5 кг свинини;
- 3 шт. цибулі;
- 1 стол. рослинного масла;
- 2 лаврові листи;
- Сіль;
- Чорний мелений перець;
- 1 столова ложка винного оцту червоного;
- Паприка.
Алгоритм приготування
- М'ясо обполіскуємо та обсушуємо за допомогою паперових серветок та рушників. М'ясо потрібно нарізати невеликими шматочками приблизно однакового розміру.
- Очищаємо цибулини від лушпиння і нарізаємо дрібно.
- Відправляємо цибулю у маленьку миску. Потрібно додати трохи солі та чорний перець. Перемішуємо все це руками.
- До свинини потрібно додати цибулю. Відправляємо паприку, улюблені сухі спеції та лавровий лист у чашу, досолюємо за смаком. Потім потрібно влити олію і винний червоний оцет.
- Це потрібно ретельно перемішати. Накриваємо кришкою і обмотуємо чашку за допомогою харчової плівки і залишаємо при кімнатній температурі до 2 годин.
- Розпалюємо мангал, нанизуємо шматочки свинини на шампури. Викладаємо їх на мангал та обсмажуємо протягом 20-25 хвилин.
Нещодавно ми також розповіли простий та дуже смачний рецепт лимонного пирога з маком.
Джерело:
1000 menu
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні