Ідеальна весняна страва: як приготувати малиновий пудинг
Простий рецепт неймовірно смачного десерту

Як приготувати малиновий пудинг/Фото: Getty images
Багато хто любить смак малини, проте мало хто знає, що вона ідеально поєднується з пудингом. Пропонуємо до вашої уваги найпростіший рецепт.
Складові
- Рис – 300 г;
- Молоко – 2 склянки;
- Вершки – 50 мл;
- Желатин – 25 г;
- Пломбір – 100 г;
- Малина – 2 склянки.
Алгоритм приготування
- Замочуємо желатин, рис промиваємо та відварюємо до готовності.
- Охолоджуємо рис і змішуємо його з пломбіром, що розтанув.
- Ставимо суміш на слабкий вогонь і прогріваємо 15 хвилин.
- Замочений желатин проціджуємо, змішуємо з половиною цукру та вливаємо в рисово-молочну масу.
- Перемішуємо, виливаємо у формочки та прибираємо в холодильник.
- Малину розтираємо з цукром, що залишився.
- При подачі варто полити застиглий пудинг малиновим соусом і прикрасити свіжими ягодами.
Нещодавно ми також розповіли простий та дуже смачний рецепт лимонного пирога з маком.
Джерело:
Recepty Online
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні