ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як приготувати томатний соус для пасти: зберігайте рецепт заправки

Рецепти 08:30 - 14 квітня 2025

З таким соусом можна поліпшити смак не тільки пасти, адже він чудово підходить і до м'ясних страв

Рецепт томатного соусу / Фото: Freepik

Рецепт томатного соусу / Фото: Freepik

Навіть звичайні макарони можна перетворити на ресторанну страву, якщо додати трошки правильних акцентів.

Одним із таких є томатний соус, приготувати який можна буквально за 10 хвилин.

Приготування за допомогою докладних інструкцій нижче вдасться навіть новачкам, особливо якщо вони жодного разу подібні соуси не готували.

Інгредієнти

  • Олія оливкова - 1 ст.л
  • Часник - 1 зубчик
  • Помідори консервовані - 400 г
  • Бульйон овочевий - 1 кубик
  • Пюре томатне - 1 ст.л
  • Базилік - парочка листків

Рецепт томатного соусу

  1. Для початку потрібно протягом 1 хвилини обсмажувати на оливковій олії пропущений через прес часник.
  2. Після цього до нього викладіть нарізані помідори, всипте 1 чайну ложку овочевого бульйону в кубику. Не забудьте додати стільки ж цукру. Доведіть до кипіння, а потім зменшіть вогонь і тушкуйте ще 5 хвилин. Регулярно помішуйте, щоб не утворилися грудки.
  3. Наприкінці кілька листочків базиліку порвіть на довільної форми шматочки та вмішайте в соус. Полийте страву та насолоджуйтеся смаком. Смачного!

Також вам точно сподобається апетитна грудка індички в листковому тісті з абрикосами та горіхами.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин