Як приготувати томатний соус для пасти: зберігайте рецепт заправки
З таким соусом можна поліпшити смак не тільки пасти, адже він чудово підходить і до м'ясних страв

Рецепт томатного соусу / Фото: Freepik
Навіть звичайні макарони можна перетворити на ресторанну страву, якщо додати трошки правильних акцентів.
Одним із таких є томатний соус, приготувати який можна буквально за 10 хвилин.
Приготування за допомогою докладних інструкцій нижче вдасться навіть новачкам, особливо якщо вони жодного разу подібні соуси не готували.
Інгредієнти
- Олія оливкова - 1 ст.л
- Часник - 1 зубчик
- Помідори консервовані - 400 г
- Бульйон овочевий - 1 кубик
- Пюре томатне - 1 ст.л
- Базилік - парочка листків
Рецепт томатного соусу
- Для початку потрібно протягом 1 хвилини обсмажувати на оливковій олії пропущений через прес часник.
- Після цього до нього викладіть нарізані помідори, всипте 1 чайну ложку овочевого бульйону в кубику. Не забудьте додати стільки ж цукру. Доведіть до кипіння, а потім зменшіть вогонь і тушкуйте ще 5 хвилин. Регулярно помішуйте, щоб не утворилися грудки.
- Наприкінці кілька листочків базиліку порвіть на довільної форми шматочки та вмішайте в соус. Полийте страву та насолоджуйтеся смаком. Смачного!
Також вам точно сподобається апетитна грудка індички в листковому тісті з абрикосами та горіхами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні