Суцільна користь: рецепт супу з плавленим сиром і грибами
До страви підходять будь-які вершки, а гриби можна брати свіжі або заморожені на свій смак

Рецепт супу з плавленим сиром та грибами покроково / Фото: Freepik
Принадність рецепта в його універсальності, адже за бажанням замість свіжих грибів можна взяти заморожені, а печериці замінити вишеньками.
Деталі
Бажано подавати готову страву з сухариками або підсмаженими тостами з часником.
Інгредієнти
- Печериці - 250 г;
- Картопля - 3 шт;
- Морква - 1 шт;
- Цибуля ріпчаста - 1 шт;
- Вершки - 100 г;
- Сир плавлений - 200 г;
- Олія рослинна - 30 г;
- Зелень - за смаком;
- Сіль, перець - за смаком.
Рецепт супу з плавленим сиром і грибами
- Наріжте картоплю кубиками і варіть близько 10 хвилин у киплячій воді.
- Моркву натріть крупно, а цибулю наріжте середніми кубиками. Гриби можете різати будь-якої форми.
- Відправте овочі обсмажуватися на змащеній олією сковорідці та готуйте 5 хвилин, після чого відправте до картоплі.
- Плавлений сир наріжте на шматочки і додайте його та вершки в суп, а зелень дрібно порубайте. Щойно вода закипить, знімайте каструлю з вогню.
- Додайте зелень і дайте близько 10 хвилин постояти з накритою кришкою. Хай смакує!
Раніше ми публікували рецепт цибулевого супу по-тосканськи. Він дійшов до наших днів з епохи Відродження.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні