ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Суцільна користь: рецепт супу з плавленим сиром і грибами

Рецепти 15:22 - 16 травня 2023

До страви підходять будь-які вершки, а гриби можна брати свіжі або заморожені на свій смак

Рецепт супу з плавленим сиром та грибами покроково / Фото: Freepik

Рецепт супу з плавленим сиром та грибами покроково / Фото: Freepik

Принадність рецепта в його універсальності, адже за бажанням замість свіжих грибів можна взяти заморожені, а печериці замінити вишеньками.

Деталі

Бажано подавати готову страву з сухариками або підсмаженими тостами з часником.

Інгредієнти

  • Печериці - 250 г;
  • Картопля - 3 шт;
  • Морква - 1 шт;
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт;
  • Вершки - 100 г;
  • Сир плавлений - 200 г;
  • Олія рослинна - 30 г;
  • Зелень - за смаком;
  • Сіль, перець - за смаком.

Рецепт супу з плавленим сиром і грибами

  1. Наріжте картоплю кубиками і варіть близько 10 хвилин у киплячій воді.
  2. Моркву натріть крупно, а цибулю наріжте середніми кубиками. Гриби можете різати будь-якої форми.
  3. Відправте овочі обсмажуватися на змащеній олією сковорідці та готуйте 5 хвилин, після чого відправте до картоплі.
  4. Плавлений сир наріжте на шматочки і додайте його та вершки в суп, а зелень дрібно порубайте. Щойно вода закипить, знімайте каструлю з вогню.
  5. Додайте зелень і дайте близько 10 хвилин постояти з накритою кришкою. Хай смакує!

Раніше ми публікували рецепт цибулевого супу по-тосканськи. Він дійшов до наших днів з епохи Відродження.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин