Багато сиру та томати: ідеальний солоний пиріг до Великодня або на кожен день
Вас вразить ніжна текстура та незрівнянний смак цього пирога

Пиріг до Великодня з тістом філо/Фото: кадр з відео
Ідеальний солоний пиріг до свята чи на кожен день, який можна приготувати з тістом філо. Завдяки ніжній текстурі, незрівнянному смаку та натуральним інгредієнтам пиріг виходить дивовижно смачним.
Рецепт солоного пирога: інгредієнти
- 1 упаковка тіста філо
- 200 г вершкового крем-сиру
- 150 г бекону
- 150-200 г твердого сиру
- 1-2 томати
- соус песто — за бажанням
Для заливки:
- 2 яйця
- 200 г вершків 10-15%
Спосіб приготування солоного пирога:
- Розморожуємо одну упаковку тіста філо
- Змащуємо приблизно по 1 ч. л. крем-сиру кожен лист тіста і викладаємо у форму
- Викладаємо поміж листів філо шматочки бекону, твердого сиру, помідору, а також песто
- Для заливки зʼєднуємо яйця та вершки, заливаємо пиріг
- Випікаємо у духовці 30 хвилин за температури 200 градусів
Готуємо неймовірно смачну закуску на Великдень 2025. Фаршировані яйця на святковий стіл із 3 начинками захоплять ваших рідних. Така закуска припаде до душі не тільки вам, а й вашим близьким.
Джерело:
Instagram (Блог)
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні